tirsdag 29. juli 2008

I hagen ...

Igår monterte me saman desse to stolane. Me kjøpte dei på salg i fjor på Jysk. Betalte kun 100,- pr. stol. Ikkje av beste kvalitet, men til den prisen måtte eg bare ha dei.


Har plassert dei ute i hagen under ett "lite" kirsebærtre. Der var det litt skygge.

Stolane er veldig behagelig å sitte i, så her har mannen funne sin plass. Her sit han å nyt varmen og les "Havets katedral". Denne boka fekk eg på flyet på vei til Barcelona. Men som den "ikkje-bok-elskar" eg er, la eg boka igjen på hotell-rommet. Prioriterte ikkje plass til denne i bagasjen på vei heim. Men når boka no vart "best-seller", og mannen min fekk vete at denne la eg igjen på hotellet i Barcelona, blei han ganske irritert og gjekk i trass og kjøpte ho.


onsdag 16. juli 2008

Bilderedigering...

Igår fekk eg installert Photoshop på maskinen, så no har eldste-jenta mi hatt litt opplæring for meg. Blir sikkert kjempegøy når eg forstår litt meir. Dette bildet var litt uklart og dust i fargane. Vips, så var det klart og med fine sterke fargar. Fantastisk.


Minste-jenta har idag vore ute å gått med dei nye støvlane ho fekk for ei stund sidan. I mellomtida har dei vore flittigt brukt inne. Merkeligt korleis små ungar elskar støvlar.

fredag 11. juli 2008

Brettbord på salg....

For nokre veker sidan var det salg på Filippa serien på Bohus. Ta 2 betal for 1. Då kjøpte mamma 2 slike brett-bord og eg fekk det eine. Mannen min fekk 2 nattbord i samme serien til bursdagen. Desse kan eg vise ein anna dag.tirsdag 8. juli 2008

Nye gardiner...

Har lenge tenkt på å bytte ut dei mørke blå gardinene som eg kjøpte når huset var nytt for 7 år sidan. Så då eg kom over desse lyse gardinene på Kid som var på salg til 79,- pr lengde, slo eg til. Reiv ner dei gamle og fekk opp nye lyse gardiner. Skal sei det blei lyst og fint i stova no. Kvifor har eg ikkje gjort dette før. Så enkelt og billigt for å få litt forandring.

Før:

Etter: