fredag 13. juli 2007

Når uteblomane må inn ......

...., e' da ikkje sommar ute.Måtte ta denna blomen inn på kjøkkenet for han trivdes ikkje ute i 12 grader og regn. Så no spring blomane ut for fullt. Får håpa eg snart kan flytta han ut igjen te sol og varme.Samlar på blå og kvite ting på kjøkkenet.

6 kommentarer:

JULIE K sa...

Nei det er ikke sommer. Trist dere har det slik. Vi har hatt sommer og bra vær lenge nå, det er jo så godt. Så nydelige blå hvite saker du har på kjøkkenet : )

min sin lille tue sa...

Virker mer som det er høsten herover også, trodde det var tomt i himmelen for lenge siden. I blomsterkassene mine befinner det seg for tiden blasse sommergeorginer, trives ikke med så mye regn de heller.
Ha en fin lørdagskveld.

Hobbyhuset-Merete sa...

ja, huff for eit ver me har for tida...eg har drege alle mine utepotter godt under tak på terassen for dei var i ferd med å råtne vekk av alt regnet! Nå vil me ha sol og sommar ;o) flotte blå og kvite ting du samlar på på kjøkkenet ditt! Ha ein fin søndag i regnveret..

Mor Grethe sa...

Æsj, trist vær hos deg også. Stakkar jyvel på forrige innlegg :o( I morgen natt forlater vi huset og skal tilbringe de neste 14. dagene i Hellas.

anka sa...

været kan man ikke gjøre noe med, og det er jo koselig med sommerblomster inne og:-)
Jeg er fornøyd med været, tenk vi har hadd 3 uker med sol. Men nå har vi litt gårvær.
Ønsker deg en forsatt fin uke:-)

Lottemor sa...

Kjenner følelsen ja...
Håper det bedrer seg snart.
God sommer.