søndag 29. juli 2007

Nysteikte boller..

Eldste-jenta var på besøk hos naboen idag, og kom heim med ein heil pose med nysteikte skillings-boller som dei hadde laga. Trur da må vera dei beste bollene eg har smakt, for opp-spist blei dei rett før middag (masse middags-restar til imorgon). Nam, nam.

lørdag 28. juli 2007

Korger....

Har kjøpt ein del nye korger i det siste til oppbevaring av forskjellig ting og tang. Det finnes så mange fine korger i butikkene no. Store, små, kvite, brune, med stoff og uten stoff inni. Trur eg har fått korge-dilla og, men eg finn jo alltid noko å ha i dei.torsdag 26. juli 2007

HJIPPI, kjøpmanns disken har fått beslag.....


TTT. Denne kjøpmanns-disken beisa eg for 5 år sidan. Sidan den gong har den mangla skuffe beslag, og da har irritert meg kvar gong eg skal åpne ei skuffe. Idag fekk eg endelig somla meg te' å skru beslag på skuffene.Beslaga kjøpte eg faktisk på Bil Tema. Kun 34,90 for 4 stk.

onsdag 25. juli 2007

4 veker......

... er katt-ungene idag. Er dei ikkje søte? No klarer dei å gå sjølv på golvet med litt sjelvne bein. Håper at me finn ein god heim til dei.

tirsdag 24. juli 2007

Sølv-ting.....

For tida har eg "dilla" på alt som har sølv farge. Kjøpte 2 te-lysestaker på ein butikk (Olivia) i Mandal. Ramma har eg kjøpt hos Fem høns.Dette brettet med "diamanter" til kubbe-lys er og kjøpt hos Fem Høns. Lyset fekk eg i gave fra Lunehjem ein gong eg bestilte varer derfra.fredag 13. juli 2007

Når uteblomane må inn ......

...., e' da ikkje sommar ute.Måtte ta denna blomen inn på kjøkkenet for han trivdes ikkje ute i 12 grader og regn. Så no spring blomane ut for fullt. Får håpa eg snart kan flytta han ut igjen te sol og varme.Samlar på blå og kvite ting på kjøkkenet.

torsdag 12. juli 2007

Trist jyvel.....

I helga blomstret jyvel'en så fint.......... men etter manga dagar med regn såg han slik ut ikveld.


Ikkje noko fint syn no midt på sommaren.

søndag 8. juli 2007

Cross-guten vår......

Til 7 års dagen fekk guten vår cross sykkel. Han hadde spart penger til halve sykkelen sjølv. Så han har jobba hardt med å hjelpe til her i hagen og hos besteforeldre. Heilt fra han var 3 år gammal har han vore fast bestemt på at han skal kjøre cross-sykkel.

I helga var han for første gong på cross-banen og kjørte. Dette var visst heilt fantastisk kjekt. Han har vore heilt i ekstase sidan.

fredag 6. juli 2007

Handkle.......

Innerst i kroskapet på kjøkkenet fant eg 4 av desse stett-skålene som eg fekk av farmor for mange mange år sidan. Smaken har visst forandra seg med åra, for no synest eg at skålene var veldig fine. Så no har dei fått plass fremst i skapet.

Kjøpte meg 2 nye håndklede til kjøkkenet idag. Falt heilt for desse med blondekant.Blonde håndklede egna seg jo og som pynte handkle.Imorgon skal eg kjøpe meg 2 stk til av desse håndkleda. Så skal eg prøve å sy ei kappe til det eine kjøkken vinduet.

onsdag 4. juli 2007

Ønsker meg .....

Var innom nettsidene til HOUSE ON THE HILL. Kjempemasse fint. Kansje dette ein dag kan bli mitt.


Kransen ville passa perfekt på inngangsdøra mi.


Lasagnen hadde nok blitt kjempego' i desse ildfaste formene.


Blomster blir så fine i sink-potter.


Hadde nok hatt fleire utflukter hadde eg hatt ei slik korg.


Fuglane i hagen hadde trivst godt i eit slikt fuglehus.