onsdag 27. juni 2007

3 ting.....

Fekk for ei stund sida utfordringa om å vise 3 ting eg er glad i av Bo. Synest at det er vanskelig, derfor har eg brukt litt tid på å tenke. Men trur eg har kome fram til 3 rette ting.

Ting 1: Kjøkkenet er det rommet i huset eg er mest fornøyd med. Det er stort og lyst. Viser derfor ein ting der ifra. Denne gamle kjøkken-hylla kjøpte eg på QXL for mange år sidan. Synest den passer fint inn på veggen her, med det blå og kvite fatet under.Ting 2: Denne gamle stolen er i fra 1910, og den er nett like fin i stoffet og kjempegod å sitte i. Eg har arva han av farmor og farfar som igjen har arva den av oldemor og oldefar.


Ting 3: Denne gamle tina fekk eg av farfar i 1993. Det er han som har malt ho. Synest den er så fin, derfor har ho fått sin plass i kjøkkenet vinduet.Eg utfordrar: Lynetmor, Lena's Verden og Mor Grethe.

6 kommentarer:

Mia sa...

Det var noen koselige ting du viser, som du er glad i. ikke så lett å velge tre ting, men de du har valgt var kjempefine. Og jeg skjønner godt at du liker spesielt godt nettopp de.

Og så vil jeg gjerne takke deg for den koselige kommentaren din ang. reportasjen i BoligPluss. Artig at du kjente igjen olastolen.

Hulda sa...

Så flott blogg du har, ordentlig koselig. Fine ting du viser fram. Vil gjerne linke til deg. :)

Du finner meg her: huldals.blogspot.com

Lynetmor sa...

Så fine ting du viser :-)
Må tenke litt før jeg bestemmer meg jeg da he, he.
Ha en fin kveld :-)

Trines Hus og Hage sa...

Koselige ting du viser frem. Den gamle stolen har jo ekstra verdi siden den har vært i familien så lenge. Så veldig lekkert ut på kjøkkenet ditt også. Slike små hyller er med og lager lun stemining.
Takk for koselig kommentar på bloggen min også!
God helg!

BO sa...

Hei! Kjempefine ting. Veldig gode stol, for den har eg sotte i...heehehe. Eller var det i søsterstolen? Dåke må ha ei god helg!

Tussaluso sa...

Bo: Sikkert søsterstolen, hvis da va i søster huset.