lørdag 30. juni 2007

Kattunger....

Kitty-pusen vår har fått 2 kattunger, som heiter Kasper og Milla. Dei er idag 3 dagar gamle. Her kviler Kasper på mamma's arm.

11 kommentarer:

Guldkant På Livet sa...

Nej men gud så gulligt!! Kattmamman är trött men glad... å, de små rara, alla tre, må de få ett gott liv!! De vaer så söta!! Mari.

Hobbyhuset-Merete sa...

Åhhh...så nusseleg! Kjempefin mammapusen og! spesiell fargeblanding :o) Me og har ein hokatt med desse fargane, men ho er korthåra.

Mor Grethe sa...

Så nusselig.... Ser du har utfordret meg.. *smiler* Jeg skrev om 3 ting 31. mai.... skulle vel egentlig gått med på utfordringa di også, for det var sabla vanskelig. Men jeg tror jeg har hatt problemer en gang til også jeg. Det er så mye i hjemmet mitt av nye og gamle ting jeg er glad i, så du får la utfordringa gå til noen andre denne gangen. Gøy med utfordringer da....

Mor Grethe sa...

PS: ha ei fin uke:o)

Hulda sa...

Så nydelig bilde du har tatt av pusemor og barn. :) virkelig fine. :)

min sin lille tue sa...

Hei på deg og takk for søknaden til TTT-klubben:)Du er selvsagt meget velkommen, og er herved høytidelig tatt opp som medlem:) Da skal jeg legge deg til på medlemslista, så kan du bruke logoen og knappen hvis du vil. Jeg er spent på hva du har for et prosjekt som tar lang tid. Ha en fortsatt fin kveld:)

9na sa...

Så koselig... Nusselige puser... Vi fikk fire kattunger fro to år siden virkelig en koselig opplevelse... Vi har beholdt to av ungene selv og gitt bort to, dvs den ene er det sønnen som har, så vi ser henne ofte... Nå har hun akkurat kommet hjem etter elve dager ute, så nå er vi glade!

Bodil-Bo sa...

Ååååå så skjønne! Knallfine! Travel småbarnsmor du...til og med til kattungar! Snakkast! :-)

Bodil-bo sa...

Ha ein? Er diverre allergisk... Men han på bilde var veldig skjønne! Du får ha eit lite katteharem der borte! :-)

Mia sa...

Har du sett noe såååå nydelig...!! Det finnes vel ikke noe mer herlig enn kattunger. Skal dere beholde de selv, eller...?

Tussaluso sa...

Mia: Har lyst å beholde dei sjølv, dei er jo så sjønne. Idag har dei åpna augene såvidt. Må nok prøve å finne nokon som me kan gi dei til, sjølv om ungane er heilt imot det.