mandag 27. august 2007

HUSFRED

Husfred'en er ein av mine favoritt blomar. Har alltid likt han veldig godt. Veit ikkje heilt kvifor, kansje på grunn av det fine navnet. Har ikkje tal på kor mange husfred'ar eg har kjøpt opp gjennom tidene. Dei dør bare så altfor fort, men denna skal få leva lenge.10 kommentarer:

elin1976 sa...

Jeg elsker disse. Det er veld de eneste blomstene som jeg får helt til. Jeg lar de vise selv når de trenger vann, så setter jeg dem på en skål med vann. Drikker den fort ja så får den mer. Har mine i mange år. Dens største fiende er stekende sol for da blir den brun inni midten. Ha en fin dag:O)

Hjerterommet sa...

Husfreden er også en av mine favoritter også.. De er så enkle og dekorative:)

9na sa...

Jeg også liker husfred, de er så nusselige...

9na sa...

ps glemte å si tusen takk for komplimentet vedr bordkortene!

BO sa...

Husfreden overlever her i huset, men trur ikkje det har noko med fred i huset å gjera... Utrulig kjekk og fin blom som treng lys, men ikkje skarpt sollys.

Mia sa...

Kjempefin husfred. Det er faktisk veeeldig lenge siden jeg hadde en i hus, vet ikke hvorfor jeg har "glemt" den fine planten. Kanskje fordi jeg hadde en tendens til å ta livet av de så alt for fort...

Hulda sa...

Har også alltid likt husfred. Husker mamma kjøpte mange slike da søsteren min og jeg var små. Kanskje for husfredens skyld? ;) Fine bilder du har tatt også.

Hobbyhuset-Merete sa...

Flott husfred!! syns dei er kjempefine, men eg får dei aldri til..

min sin lille tue sa...

Husfred ja, det er det lenge siden jeg har hatt. Jeg liker dem også veldig godt, men tror jeg har gitt opp nettopp fordi jeg har så lett for å ta livet av dem.
Kanskje jeg skulle prøve en gang til..
Ønsker deg en fin kveld.

chatrine sa...

Husfreden er sjarmerende ja:) Har hatt en del av de...De lever en god stund hos meg, men etter en tid blir de brune i kantene..hmm..Men skjønne er de!
Ha en flott dag!