mandag 20. august 2007

Salg....

Før helga var me på knall-salg på hagemøbler hos JYSK. Fekk tak i bord, benk, 4 stoler, 2 karmstoler, ein liten benk og hageputer. For alt dette betalte me kun 2700,-. KUPP synest me !!! (PS: veggene i grillhuset skal males lyse og på golvet skal det legges skifer).


Denne Lobelia'en er den einaste blomen som har overlevd i sommar. Den er faktisk veldig fin endå. Neste sommar trur at eg kun skal plante sånne. Billige er dei og.


11 kommentarer:

Koselig koselig sa...

Ja det var kupp! :) det er alltid gøy å finne masse fint på salg - og særlig møbler!

min sin lille tue sa...

Å, det er deilig å gjøre noen kupp:)
Jeg har også lobelia som er like fine ennå, det er mer enn hva man kan si om enkelte av de andre plantene mine nå.
Ha ei flott uke

Lynetmor sa...

Hei, da gjorde dere et kupp! Så fine møbler. Ønsker deg en fin kveld :-)

9na sa...

Så fine møbler da! Gratulerer!

handplockat sa...

vilket fynd
så fint du har det
ha det bäst

Mor Grethe sa...

Det var masse for pengene. Lobelia er så fine blomster, men mine er ikke akkurat så fine nå etter ferien. Får se om de kommer seg igjen før høsten kommer for alvor.

chatrine sa...

Flott Lobelia! (min har ikke klart seg så bra over ferien..) Flott møbel-kupp, veldig koselig med mørke tre møbler ute. tenker dere får masse glede av de:)
Ønsker deg en flott dag!
Hilsen Chatrine

Trines Hus og Hage sa...

Hei! Ja, da gjorde dere virkelig et kupp! Vi har også ventet ei stund på salget av hagemøbler på Jysk. Hadde sett oss ut et bord som vi ville ha. Vi var raskt ute da salget startet, men det var ikke i nærheten av et slikt godt kjøp som dere gjorde. Tusen takk for koselig kommentar på bloggen min også. Ha det fint!

Mia sa...

Virkelig flotte hagemøbler har dere fått tak i, og til så hyggelig pris. Vi var også på jakt etter hagemøbler tidligere i sommer, uten hell hos møbelforhadlere, så vi endte opp med brukt fra finn.no. Men fornøyde ble vi også (selv om hagemøblene ble lite brukt i sommer pga. mye dårlig vær da...)

Mia sa...

Det var ett bra pris! Snygga dessutom!

Anonym sa...

債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社