tirsdag 18. september 2007

Kosebamsar

Idag har eg rydda rommet til guten vår. Da trengtes kan ein sei. Midt blandt bilar og diverse andre gutteleker fant eg dei 2 kosebamsane hans, som han fekk når han var 7 månader gammal. Han har hatt dei i senga heilt til no (8 år). Men no ser det visst ut som om han klarer å sove uten dei. Eg måtte kjøpe 2 nett like bamsar, fordi han måtte ha ein med seg i barnehagen og.

20 kommentarer:

Petunia sa...

Herlig!
Hvis han ikke leker med dem mer, så ikke gi dem vekk men gjem dem og gi dem til han når han blir stor eller for egne barn!

Hobbyhuset-Merete sa...

Så skjønt!! Utruleg kor knytt ungane vert til slike kosedyr..Ta godt vare på dei, ja for han vil setja pris på dei når han vert vaksen ;o)

chatrine sa...

Så koselig! Det der virker kjent ja:) Har ikke små unger selv lengere, men mine søsken har, og der er det likedan:) En bamse her og en bamse der...:) Godt det!
Ha en kjempefin kveld!
Klem:)

Lynetmor sa...

Å, så fine bamser :-) De må du spare på.

9na sa...

ååå så koselig!! jeg er enig med petunia, gjem dem! her er min bod smekkfull av ungenes kosedyr og på hytta har jeg briotog under senga, og gjett hva? i sommer ble toget tatt fram igjen i regnværet og 11-åringen koste seg med det, hysj...!, det er en hemmelighet, det var jo litt barnslig...

Mia sa...

Vilka sötnosar!

elin1976 sa...

Ta godt vare på disse for det er så hyggelig å ha når barna blir store. Klem:O)

BO sa...

Så skjønne dei var! Godt brukte! Lurt med to like. Kan bli krise når ein mistar ein sånn god venn!

Mor Grethe sa...

Så nusselige;-)

Karna sa...

Så skjønn, lurt med to også, i tilfelle den ene ble borte....Disse får du ta vare på og gi når han flytter for seg selv, kanskje han får brukt for dem da igjen... =0)

Hulda sa...

Så koselig med de to små bamsene! Jeg var også veldig glad i kosedyr da jeg var lita. Er det enda, faktisk. :) :)

Nydelige lyngbilder!

chatrine sa...

Jeg er innom for å si at jeg har tagget deg på min side;)

min sin lille tue sa...

Hei:)
Så søtt:) Kan skjønne han måtte ha en i barnehagen også.
Jeg har en kosebamse fra jeg var lita ennå jeg, og den faller nesten fra hverandre fordi den er kost så mye med. Men den skal få være med ennå:)
Ha en fin søndag.

Flower Power sa...

Så søte bamser!
Jeg har tatt vare på min gule bamse som jeg hadde da jeg var liten. Den er pensjonert for mange år siden selvsakt, men nå får den stå å skue utover fra en hylle i kjellerstua. Hender jeg må bort å kjenne litt på den:D
Ha en fin uke!

BO sa...

Du er tagga!

RedRobin sa...

Hehe, så søtt! Disse må du ta godt vare på - jeg har fortsatt mine yndlingsbamser fra jeg var liten liggende i skapet. :o)

Ønsker deg en fin dag!

Hobbyhuset-Merete sa...

Du har blitt tagga! kikk i bloggen min ;o)

Flower Power sa...

Hei igjen!
Jeg har tagget deg jeg:))
Se på siden min....
Håper du tar utfordringen, men er selvfølgelig ingen tvang:)

silje sa...

Hei! Tusen takk for kommentaren du la igjen på sida mi,og for at du har laget link til meg! Jeg har sliti så med å skjønne dette,og aner liksom ikke hvordan man kommer i gang! Så tusen takk! Hvordan kan jeg legge link til deg på min side? Er ganske grønn på dette:) har vært inne på bloggen din før,men det er en stund siden,så nå skal jeg kose meg med å se gjennom den:)

Mia sa...

Herlige, søte bamser. Håper ikke de er ferdige i "tjenesten" fullt enda...