mandag 1. oktober 2007

Farmor's dukker...

Disse dukkene og dukkesenga laga farmor mi til far min når han var liten. Dukkesenga er laga av ein appelsin-kasse. Ganske sjarmerande synest eg. Dukkene har ho sydd bunad på. Veit ikkje heilt om eg skal hive det eller ta vare på det. Får vel samle på det enda ei stund.
11 kommentarer:

silje sa...

Så fine dukker,og koselig seng:)Angående kjøkkengardinene mine er de kjøpt sånn. Mamma kjøpte de i en interiørbutikk for flere år siden,og har hatt de på hytta ved sjøen. Da vi bygde hus fikk jeg de,synes de er veldig søte:) Ha en fortsatt fin kveld,så "snakkes" vi:)

Tove sa...

Kjære deg! Dette må du ta vare på! Selv setter jeg mer og mer pris på ting som har blitt tatt vare på og som har en historie. Merker at jeg har blitt eldre og blir mer og mer nostalgisk.

den gode feen sa...

Så heldig du er som har slike skattar! Klart du ikkje skal kaste dette!!! KOs deg siste tida av permisjonen din :) Klem frå linda

Anonym sa...

Dette er virkelig en fin skatt å ta vare på. Barnebarna dine kommer til å elske det når de kommer på besøk til deg. Det er nok lenge til det...... men tiden går fort.

Hulda sa...

Så nydelig dette var! Sånt må man virkelig ta godt vare på, det er jo slikt som kan gå i arv. Søte dukker, og flott sengetøy til senga.

Mor Grethe sa...

Jeg hadde også dukkeseng av appelsinkasse med oval form. Jeg har den på loftet, men dessverre har en av ungene vært for hardbar med den. Morsomt med gamle ting.... du må ikke kaste den. Mine unger har iallefall godt av å se og høre hvordan unger fikk leker før i tiden, dukken og sengen har jo en viktig historie.

Helene sa...

Hei.
Nå har jeg vært inne og tittet hos deg:Fine ting du viser frem.Eggkurven fra Anniche er nydelig,jeg har den selv.Men jeg har hvite talg-lys i min:-)
Du kan se den inne på bloggen min.

Nå skal jeg titte mere på dine sider.
Nydelige ting du legger ut.

:-) Helene

Anniche sa...

Så urtolig nydelig!

BO sa...

Du må ikkje hiva da!!! Dermed basta! :-)

lenemink sa...

hive d? nei d må du ikke finne på. tenk så gøy når du blir gammel og se på ka dem gjor før for å skffe leker t ungan.
syns senga va fin æ..

This & That sa...

Så nyydelig sengetrekk!!!!
Du som har laget?