onsdag 10. oktober 2007

Kjøkken-nytt..

Idag har eg "pusla" litt på kjøkkenet. Rydda litt i kjøkkenskap og vaska skapdører. Har flytta litt att og fram på ting. Blir alltid så lei av ting så står på samme plassen.


Glaskrukkene med lokk har eg kjøpt på Kremmerhuset. Kun 39,- pr. stk. Tenkte å ha noko oppi dei, men inntil vidare står dei der tomme.


Har kjøpt meg ein ny hengeblom til å ha på hylla her. Synest denne blomen er ganske dekorativ og fin. Er det nokon som veit kva den heiter, og isåfall korleis den skal stellast? Blir kjempeglad for tips. Har ein tendens til å ta livet så altfor fort av blomster.14 kommentarer:

silje sa...

Hei! Du er så flink til å legge igjen kommentarer, jeg blir like glad hver gang:) Så fint kjøkken du har,skikkelig hjemmekoselig! Jeg har faktisk også vasket litt i kjøkkenskapene i dag,tror jeg må begynne så smått med julevaskinga hvis jeg skal bli ferdig! Håper den julepynta interiørbutikken svarer til forventningene,jeg skulle gjerne vært der selv:) Klem

Lynetmor sa...

Hei, så fint kjøkken du har. Og den planta var fin, men jeg vet ikke hva den heter. Ønsker deg en fin kveld :-)

Moccasin sa...

Så koselig kjøkken du har!! :) Planten din heter Hjerteranke eller Lanterneblomst. Den liker full sol og tåler å tørke litt. Sol på bladene gir den den flotte grønn-lilla fargen. Hvis du gir den litt gjødsel, kan den godt finne på å blomstre med små lanterne-formede blomster. ;)

Tove sa...

Hei! Koselig kjøkken du har da og fin blogg. Titter nok innom igjen. Ja, vaskinga må begynne så smått skal man bli ferdig. God helg!

Hobbyhuset-Merete sa...

Kjempekoseleg kjøkken du har!! lyst og fint og innredningen likar eg såå godt! Ønsker deg ei fin helg!

Landliv sa...

Kjempefint og dekorativ plante. Minner meg litt om "mor med tusen barn" som fantes da jeg var liten - er det ingen som har den lenger forresten?!?! Vet dessverre ikke hva denne heter, men dersom du spør på:
http://www.hagegal.no/hagefora/
Der er det utrolig mange dyktige og interesserte hage/plante-mennesker.

Flower Power sa...

Hei på deg!
Så flott det ser ut på kjøkkenet ditt! Ønsker meg lyse kjøkkenskap jeg også. Nå har jeg eikeinnredning,og er veldig fristet til å male det lyst, men er litt redd for at malingen skaller av etterhvert.
Søtt på hyllen din også, hjerteranken gjør seg veldig. Jeg har også bilde av denne planten på innlegget mitt i dag:))
Ha en flott søndag!

mimmi sa...

hei du

Så utrolig koselig med en hilsen fra deg. Tusen takk:).
Har nettopp startet dette her jeg, og er ikke så lett, men det er jo super gøy. Har du holdt på lenge? Kjempe kselig har du det!

lenemink sa...

å for en fin kjøkkeninnredning. ser at vi sk kike litt rundt neste gang vi ska pusse opp kjøkken. sånne skap kunne æ tenkt meg..
ellers, takk for fin inspirasjon i alt du gjør.
ta gjerne en tur innom bloggen min om du har tid..

chatrine sa...

Så koselig på kjøkkenet ditt! Hjerteranken var skjønn, der den lar blarne henge nedover:)
Ha en super mandag!
Klem:)

Mor Grethe sa...

Det så ut som et fint kjøkken. Hjerteranke er en fornøyelig plante, du kan faktisk glemme den uten at det blir krise....slike planter liker jeg. Ha en fin mandagskveld.

Mia sa...

hjärta på snöre heter den på svenska ;-)

min sin lille tue sa...

Hei på deg:)
Så flott genser veslejenta har fått, ikke rart hun er stolt:)
Og blomsten din heter hjerteranke. Det er i alle fall det jeg kaller den, men vet at den har flere navn også. Jeg vanner min en gang i uka, men den tåler å tørke litt.
Ønsker deg ei god helg.

happymajsan sa...

Hej! i Sverige kallar vi den "Hjärtan på snöre".
Kram och tack för en jättetrevlig blogg. Har tyvärr ingen egen blogg men smyger in på alla andras.