fredag 2. november 2007

Helg igjen..

Så var det helg igjen. Denne veka har vore rimelig hektisk med bursdags-feiring 3 dager. Så det har vore lite tid til blogging. Go'guten vår har fyllt 8 år. Og oppå det heile så blei vesle-mor sjuk. Ikkje lett å bake og stelle til selskap med ei lita jente på armen. Men alt går. Vesle-mor er fortsatt sjuk så eg kjøpte med meg 2 nye interiør-blad igår. Får forhåpentligvis tid til å lese dei i helga.


GOD HELG!

7 kommentarer:

Lynetmor sa...

Hei, gratulerer med 8 åringen og god bedring til lille jenta :-)

BO sa...

Huff, er ho sjuk? Stakkar! Håpar selskapet gjekk fint, med ein haug med guta!

Eg har også kjøpt meg blad. Så nå får pappen lesa om "Lille redde kanin" til dei to små, mens mammo har kravla under teppet med dansk utgåve av "Bo Bedre" (kjem jo i julestemning av det!) og "Elle Interiør"...Yes, I like it!

silje sa...

Hei:) huff,det er ikke lett med syke barn! Er jo rette tida for det nå:) Håper du koser deg med bladene,og får en koselig helg! klem

elin1976 sa...

Måtte bare innom deg for å ønske deg en fin lørdag. Masse godt helgeklemmer fra Elin:O)

Anita sa...

Tusen takk for hyggelig kommentar i bloggen min! Du har også en fiiin blogg, så jeg linker deg! Gratulere med 8 åringen! Og håper at din nydelige "baby" er bedre! Er din største 8 eller?

Ha en go dag fortsatt! Nå skal jeg på Ikea!

chatrine sa...

Ikke gøy å være syk, nei. Her har vi også hatt influensa alle mann... Go bedring, og kos deg med masse julestoff i de nye bladene dine:)
Ønsker deg en fin dag!
Klem:)

Mor Grethe sa...

Håper jenta di har blitt frisk igjen. Det er så kjedelig med syke barn. Gratulerer med 8-åringen også.