tirsdag 13. november 2007

Tilda-engel....

Då står min første sydde Tilda-engel så fager og fin i vinduskarmen. Ute er det kaldt og fint idag. Kvitt på bakken av rim. Denne engelen var kjekk og grei å sy. Kansje det blir fleire slike.


15 kommentarer:

Ina sa...

Så nydelig Tilda engel! Ser ut som hun er helt klar til å ønske Julen velkommen:) Kjempefin den vinposen fra forrige innlegg også, det er jo så forseggjort og fint alt du lager.
Kos deg videre ved symaskinen:))...

Ina sa...

Hei igjen!
Nå har det skjedd ettellerannet merkelig her....jeg har plutselig fått min datters signatur fra min bloggside....hmmmmm.*klør meg i hodet nå* Den ovenstående kommentaren er altså fra Flower Power, og ikke fra Ina......(skjønner ikke noenting her jeg!)

lenemink sa...

fin den va! kjøpte du pakke fra panduros?

silje sa...

Så fin engel du har sydd! Skjønner ikke hvordan dere klarer det jeg.. Den pynta ihvertfall veldig opp:) ha en fin kveld! klem

Anita sa...

Såå fin den ble! OG den er grei og sy? Kvier meg litt for de tynne delene! Vanskelig Og stappe de fint?? Uff jeg er så himla nøye og da er det ikke alltid at det blir sånn som jeg vil!

Klem Anita

Lynetmor sa...

Hei, så kjempe fin Tilda engel du har laget :-)
Nydelig var den.

Hobbyhuset-Merete sa...

Knallfin tildaengel du har sydd!! Passa fint inn i vinduskarmen din :o)

Mor Grethe sa...

Vintage Angel'en din ble kjempefin. Lykke til med flere.... hos meg blir det nok med den ene:o)

Elisabeth sa...

Åee..den var bare vakker!
Tilda har såmange fine engler, og du er tydligvis kjempeflilnk til å sy.
Og akkurat samme stoff i kjolen har du brukt, som jeg har brukt til stofflokk til min pelargongele ;)

elin1976 sa...

Du har vierkelig vært flink for denne er ikke lett.
Fin og rett er den og. Bøyer meg i stø....snøen. he he. Klem fra Elin:O)

BO sa...

Knallskjønne engel! Rett og slett kul, var han!

min sin lille tue sa...

Hei på deg:)
Kjempefin Tilda-engel:) Det er så mange fine Tilda-figurer. Flott vinpose også, morsomt å sitte og pusle med litt julete greier om kveldenen nå syns jeg.
Ha en fin kveld.

bagateller sa...

Så fin den ble, har pakken liggende selv så kanskje det er på tide å hoppe i det og få den ferdig. Skal tro om jeg klarer få den like fin som din nå da:)

Bodil sa...

Kjempefin Tildaengel. Eg la akkurat inn bilde på bloggen min av min eigen Tildaengel. Velkomen til mine sider www.maalarstova.no

Anonym sa...

情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫