torsdag 26. juni 2008

Nye puter og smugkikk......

i grillhuset vårt som me har holdt på med dei siste to åra. Planen var å få grillhuset ferdigt i sommar, men pga mannens skulegong har dette prosjektet stagnert. Men huset er tett og taket isolert så det blir ofte brukt sjølv om det ikkje er heilt ferdig. Veggene skal males lyse, peisen skal pusses, taket skal kles med panel, golvet skal få skifer, så "litt" arbeid gjenstår. Kjøpte nye puter igår til møblene på Kid, der var det 50 % på alle puter. Prøver å pynte litt, sjølv om alt er grått og trist innvendig.


Når taket var tett og me kunne begynne å bruke huset, kom eldste-jenta heim med dette "mini-treet" i innflytningspresang til bygge-sjefen.


Fleecepledda kjøpte eg på Jysk ifjor. Kjekke å ha rundt beina når det vert litt kjøligt.

11 kommentarer:

Anita sa...

Såå fine fleece pledd!! Sånne må jeg på jysk og se etter!! Vil ha!! Nå har jeg sommer ferie!! Nyt sommeren som nå kommer! Klem!

Gamlå sa...

Eg syns det ser koslig nå eg...!! Gaven fra din datter til hennes far var helt nydelig. Gleder meg til neste år å se det ferdige resultatet. En skal heller ikke forhaste seg for å få det ferdig...men det ser fint ut slik som du beskriver det. Det er ikke alle som har tett tak og vegger:))))

hilsen Gamlå

Rosa sa...

Det ser då ut til at det går an å kose seg der, sjølv om det ikkje er ferdig :)

fine puter og pledd!

Midnattsola sa...

Så heldige dere er som har grillhus; det må være koselig! Det blir sikkert kjempeflott når det er ferdig!

Vi har også planer om grillhus en vakker dag; gleder meg til det!

Livy sa...

Heisann!
Så heldig dere er som har et slikt hus!! Selvom endel arbeid gjenstår, så går det jo ann å bruke det! Ser kjempekoselig ut synes jeg, og med nyanskaffelsene enda bedre:-)

Ønsker deg en fiiiin helg:-)

*Klem*

Jeanette sa...

Der var du... har vært innom deg ofte og lurt på hvor du var blitt av.. mange fine innlegg, ferien såg fantastisk ut!:)
Ha en fine mandag:O)

silje-sin sa...

Hei! Takk for koselig kommentar! Jeg er så enig med deg, har ofte lurt på om det er noe poeng i denne bloggingen. Er jo ikke det at antall kommentarer betyr alt, men det gjenspeiler jo interessen litt skulle en tro! Men etter at jeg fikk denne traffic feed'en har jeg blitt ganske forundra! Som i dag da jeg publiserte innlegget fulgte jeg med på feed'en etterpå, og da var 40 stk innom første timen! Og 1 person la igjen kommentar.. For å få feed'en kan du klikke nederst på en annens feed, på min side feks. Der står det "get feedjit live traffiv feed". Det var virkelig enkelt! Og du blir nok overraska over hvor mange som er innom, hos meg titter noen innom hvert minutt akkurat nå! Men veldig få skriver da.. Kanksje det bare er sånn! Lykke til, og spør hvis du ikke får det til! Så koselig med grillhus forresten! Ha en fin kveld! klem fra silje.

Nr. 5 sa...

Heisann
Tusen takk for kommentar på bloggen, så koselig :) Veldig fin blogg du har, med masse fine bilder. Denne må jeg nok legge til i lista mi over blogger jeg besøker ;)

Klem fra nr. 5

mali-mo sa...

Masse jobb når noe skal lages til, men dere er jo kommet langt da. Tror det er lurt å ta tingene sånn litt etterhvert jeg, og sånn er det her hos oss også. Ting tar tid!

Du skrev inne hos Silje om tellere, og hvis du klikker på tellerne på siden min, så kommer du til den siden du kan hente dem. Det er gratis og de har bruksanvisning. Jeg har en teller i venstremargen og en helt nederst. Selv om susnet sin teller var litt vanskeligere å innstallere, er det denne som teller korrekt.

Ha en fin sommerdag!

Tove sa...

For ein flott blogg du har! Kom over den då eg las Silje sin blogg! Var så artig å lese innlegget ditt frå mars der du fortel om frukostvafler! Det er nemleg ein liten tradisjon her i huset. Med jamne mellomrom må vi ha vafler til frukost, seinast sist søndag. Har eit innlegg om det på bloggen min - kik gjerne innom! Har lagt ein link til bloggen din på bloggen min, vonar det er i orden! Ha ein strålande dag!

Klem, Tove

Anonym sa...

veldig interessant, takk