tirsdag 8. juli 2008

Nye gardiner...

Har lenge tenkt på å bytte ut dei mørke blå gardinene som eg kjøpte når huset var nytt for 7 år sidan. Så då eg kom over desse lyse gardinene på Kid som var på salg til 79,- pr lengde, slo eg til. Reiv ner dei gamle og fekk opp nye lyse gardiner. Skal sei det blei lyst og fint i stova no. Kvifor har eg ikkje gjort dette før. Så enkelt og billigt for å få litt forandring.

Før:

Etter:

10 kommentarer:

Hulda sa...

Oi, ja det ble litt av en forskjell! Så lyst og sommerlig! :)

silje-sin sa...

Det ble kjempefint! Og nå kan du jo bytte mellom de nye og de gamle, kan jo være fint å ha mørke på vinteren kanskje? Selv har jeg riktignok lyse blondegardiner hele året og trives med det! Men kunne tenke meg et sett til, så jeg har noe å bytte på! Ser forresten at du har fått feddjit,så bra! Klikker du på watch-in-real-time får du en skikkelig oversikt, hvis du ikke vet det alt da:) er litt moro å følge med, lærer litt om geografi gjør man også:) sov godt! klem fra silje.

Anemone sa...

Flott, og himmelsk forskjell :-)

Vlkommen tilbake tilblogen da, lenge mellom hvert innlegg til deg, man med 3 barn har du vel noe annet åhenge fingrene i også tenker jeg.

Den gode feen sa...

Så kjempefint det vart!!! ha ein finfin onsdag :)

Tove sa...

Har vore smugkikar på bloggen din lenge, no må eg gi meg til kjenne! Wow, for ei forandring! Synest dei nye gardinene dine komplimenterte så fint den gamle og flotte stolen din!

Kjekt å kike innom deg!

minsten sa...

Blei skikkeli fint! såg nesten ut som du har malt tapeten og!

tinemor sa...

Så fint det ble!

frk.kreativ sa...

Hei,takk for kommentaren du la igjen hos meg:) Ja de boksene har jeg kjøpt på Åhlens:) Ha en fin kveld!

Nr. 5 sa...

Utrolig hvor mye en gardin kan gjøre på intrykket :) Lyst og fint ble det :)

BO sa...

Da vart fint!!! Herlig å lyst!
Korleis går det med kinoprogrammet, fru kinosjef? :-)