tirsdag 14. august 2007

Høst....

... eller fortsatt litt sommar endå. Veret tilseier at det er høst, men kalenderen seier sommar.



På tur idag plukka eg med meg heim fin lilla lyng. Lyng er noko av det eg forbinder aller mest med høsten. Da lukta tilogmed høst i lufta. Friskt og godt.

13 kommentarer:

Anonym sa...

Er så nydelig når røsslyngen begynner å blomstre, og svabergene nesten er lilla.

Føler også at høsten allerede er kommet, har "gitt opp" bed og blomstrer ute, ligge langflate av vind og regn allikevell....sukk...

. sa...

Røsslyngen hører høsten til.. Den var veldig fin der den står i den hvitte mugga;)

Lynetmor sa...

Røsslyngen var kjempe fin :-)
Passet så fint i den hvite mugga der, det så så kosleig ut der ved bordet.

elin1976 sa...

Lyng er flott. Her er det ikke så mye men der vi skal bygge hytte finnes masse. Men jeg er så redd for huggorm at jeg må få mannen til å plukke. Jeg peker og han plukker. Er god på å peke. he he. Ha en fin kveld:O)

Anonym sa...

Kjempefint bilete! Hadde tenkt å legga ut på bloggen min, eit bilete av lyngen eg plukka og, men nå trur eg at eg nyte din!

Hulda sa...

Røsslyngen er i blomstring her også, den er jo så fin. Jeg hadde røsslyng i brudebuketten min. :) Nydelig med lyngen i den mugga.

min sin lille tue sa...

Å, røsslyng har jeg på kjøkkenbordet mitt også, har spraya den med hårspray så den skal holde leeeeeenge. Minner meg om hytta, der er det digre lilla tuer om høsten.
Ha ei fortsatt fin uke

[morgrethe] sa...

I dag har vi hatt greit vær, men det er ikke sommervarme. Nå hører jeg det regner....blææææ. Men røsslyng er fint, nydelig. Ha ei fin helg, med forhåpentligvis godt vær:o)

@afjo72 sa...

Jeg kjenner nesten duften fra lyngen helt hit til meg - deilig! :o)


En riktig fin helg ønskes deg og dine!

ChatrinesLiving sa...

Tusen takk for hilsen i bloggen min:)Høsten er like om hjørnet nå ja, skal egentlig bli litt fint å ha fyr på peisen, å høre på uværet ute. Før det får vi bare nyte alle høst-fargene. Ønsker deg en riktig god helg:)

JULIEK sa...

Ja jeg har også høstfølelse nå. Som du sier lukter det høst. Fargene begynner å komme og solen varmer sånn deilig høstaktig nå for tiden. Synes faktisk det er en herlig tid jeg og sept bruker jo ofte og være en flott mnd : )

Hem och Lycka sa...

Ljung är vackert, om bara hösten kan vara sådär fin med sprakande färger och lite mild så är det en härlig årstid!

Anniche ♥ Annas Rom sa...

Nydelig bilde!
Elsker røsslyng , selv om det er et bevis på høstens anmarsj ...

God helg!