fredag 11. april 2008

Barcelona...

er det allerede 1 veke sidan me var i Barcelona. Me hadde ein knall-kjekke tur. Været var flott, rundt 20 grader og SOL. Altså fine sommar-dagar hadde me. Etter å sjekka inn på hotellet tok me turen ner mot sjøen. møtte me denne flotte stranda, med barer og restauranter på rekke og rad. Veit ikkje heilt kva eg hadde forestilt meg, men dette var over all forventning.

Bra klestørke må det vore denne dagen, for på alle verandaer hang det kler til tørk:-).
Ganske så sjarmerande.
Picasso museèt var me og på. Inne var det ikkje lov å ta bilde, så det blei med skiltet utanfor.

La Sagrada Familia var heilt gigantisk. Har lest ein del om den og sett bilder, men å sjå den i virkeligheten var bare fantastisk. Hadde ikkje drøymt om at den var så svær. Og alle detaljene.
Ho var så svær at det var umulig å tatt bilde av heile, så det blei mange snitt bilder.

Barcelona stadion var og enormt stor. Sitteplasser til over 100.000 personer. Kjøpte Barcelona skjorter til heile familien + andre Barcelona effekter. Så no er Barcelona klubben vår:-)

Barri Gotic, det gotiske kvarter med sjarmerende trange gater. Her låg butikkene på rekke og rad, dyre mote-butikker og billige butikker side om side. Det var her me gjorde mesteparten av shoppinga.
Ein ting er iallefall sikkert. Tilbake til Barcelona skal eg.

7 kommentarer:

BO sa...

Knallfine bilete! Ser ut som om det var utrulig masse å sjå!
Neste gong, vil eg vera med!

Cathrines blogg sa...

Kjekt å sjå bilder frå Barcelona! Har vore der ein gong, og vil garantert tilbake!
Kjekk blog du har :o)

Cathrines blogg sa...

Turen vår blei til fordi vi har vore i bryllup til nokre vener av oss, som tilfeldigvis har et strandhus i Nosara, på Costa Rica :o)
Heldige oss.....

[morgrethe] sa...

Jeg forstår godt at du vil tilbake til Barcelona. Jeg var der for andre gang i mai i fjor, og det er ikke meg imot å reise dit igjen. Hvis du ser på etikketten reisebrev på bloggen min, så har jeg mange bilder fra fjorårets tur. Det var koeselig å se bildene dine fra Barcelona.
Ha en fortsatt fin søndag.

min sin lille tue sa...

Hei:)
Det ser ut til at du har hatt en fin tur ja. Jeg har aldri vært i Barcelona, og er ikke veldig bereist ellers i verden heller, men blir veldig fristet når jeg ser sånne bilder. Kanskje en vakker dag:)
Ønsker deg en fortsatt fin søndag.

Randi sa...

Så moro at du fant frem til bloggen min. Ja vi skal til Platanias...men vi skal bo på Villa Platanias...er litt spent på hvordan det hotellet er. Men vi får håpe på det beste.

Ser ut som om Barcelona var en vakker by og feriere i også. En gang skal jeg få med meg min mann og barn dit.

Ha en flott uke

Lyst på livet! sa...

Jeg deler din begeistring for Barcelona! Har vært der to ganger, men føler meg langt fra ferdig med den byen :-)