søndag 13. april 2008

På tur ......

Ein ny verden åpna ser får litla-jento vår når ho lærte seg å gå (eller rettare sagt stå). No er det kjekt å gå turar der ho kan ta del i leiken til dei andre ungane. Ho er er for fullt med når dei hiv steinar i vatnet eller leikar i sanden. Ho hylte av glede når ho fekk stå nærme vatnet. "Bat" (bada) ville ho.


8 kommentarer:

prinsessa1976 sa...

Så herlige bilder. Det er så lurt å lære dem opp tidlig til å bli med ut på tur. Har møtt nok av de ungene som synes det er såååååå kjedelig å ut på tur. Men da de endelig kommer seg ut, leker, griller pølser eller gjør andre kjekke ting så har det vært den beste dagen i livet som de sier. På med klær og komme seg ut å leke helt fra de er pitte små. Ha en fin fin dag. Klem:O)

Tante Mimmi sa...

kjempe søte bilder av ei herleg tulle!

Anita sa...

Så koselig på tur!! Her er det sånn at bare vi sier bade, så begynner lillemor og kle av seg og springe rundt og mase!! bade, bade, bade? Ha en strålende uke!

Lynetmor sa...

Hei, så fine bilder :-) Ja, Åsa liker også å være ute. Hun går sånn ca 5 til 6 skritt noen ganger he, he. Men vanskelig med cherrox på, gleder meg til sandalene kan komme på :-) Ønsker deg en fin dag :-)

silje-sin sa...

Nydelige bilder av nydelig tulle! Så fin utedress hun hadde også:) Og jeg sier som deg,jeg skal tilbake til Barcelona! Er en av de flotteste byene jeg har vært i. Vi gifta oss der i september 2006,og hadde noen fine dager der. Ha en flott helg:) klemmer fra silje.

chatrine sa...

Heisann!
Så søt ho er, lille prinsessa di!
Ønsker deg en riktig fin søndagskveld!
Klem fra chatrine:)

jeanette.blogspot.com sa...

Så skjønn ei lita jente:) herligt med våren... å det å nyte fine dager ute:) Barcelona ja, har alltid drømmt om å reise en tur dit, mye fint i både interiør og klær å shoppe i Barcelona...........
Ha en strålende helg!
-jeanette-

sue sa...

抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,主機代管,虛擬主機,專屬主機,實體主機,獨立主機,網域申請,網頁空間,推薦虛擬主機,網域,網域註冊