tirsdag 25. desember 2007

1. juledag.....

Ja så var det 1. juledag og juleafta var over for i år. Førjuls-tida er jo koselig, men jammen travel og hektisk og. Idag har me ingen planer. Ingenting som burde bakes, lages eller pakker som skal kjøpes. HERLIGT.

Kjøkkenet er pynta med stort sett rød julepynt. Gardinene er kjøpt hos KID på halv pris salg. Den røde lykta kjøpte eg for mange år sidan hos Hjem Kjære Hjem.


Kransen laga eg i fjor. Laga denne kransen og ein litt større som heng ute på ytter-døra. Ungane kom heim med kvar sitt hjerta som dei hadde sydd på skulen. Passa jo fint inn.

Jule-bordet er pynta med rød tulipaner.Litt utpå kvelden kom nissen på besøk. (Han hadde visst vore å handla seg ny sko på økonomisko).

Ønsker alle som er innom ei fortsatt GOD JUL OG EIT GODT NYTTÅR!

7 kommentarer:

Anita sa...

Såå julefint på kjøkkenet ditt!!
Klem Anita

Lynetmor sa...

Hei, innom for å ønske deg en fortsatt fin Jul :-)

silje sa...

Så nydelig julepyntet hjemmet ditt er! Jeg ser at du også er glad i rødt til jul! Blir liksom ikke jul uten for meg:) kos dere i romjulen! Mange klemmer fra silje

min sin lille tue sa...

Hei.
Jeg bare titter innom for å ønske deg fortsatt god jul.
Koselig den røde lykta di.

Petunia sa...

Du hadde kjempemye fin julepynt! Nydelig! En del av min julepynt skulle jeg ønske jeg kunne ha fremme hele året. Men da hadde jeg sikkert blitt lei den.
Ha en fin 2. juledag!

Emmeline sa...

Måtte bare innom for å ønske deg en god jul videre, bra at nissen var godt skodd for å si det sånn. Kjøkkenet ditt var skikkelig julepyntet likte så godt den hjertekransen. Kos deg videre i romjulsdagene:)

elin1976 sa...

Så koselig dere har det! Her har det også vært sånn skikkelig latmanns dager. I dag skal jeg på jobb men så er det fri igjen i 5 dager til. Koser meg veldig her selv om jeg ikke er helt i form....for en gang skyld klarer jeg å holde meg i ro når jeg er syk, å det er antagelig derfor jeg ikke ligger langflat slik som alle rundt meg har gjort. (å jeg som trodde medisinen var å stresse ut influensaen he he) Ønsker deg mange flere gode romjuls dager. Slapp av og nyt dem. Mange gode klemmer fra Elin:O)