onsdag 12. desember 2007

Nissefar...

Ja, då var nissefar komt på plass i vinduskarmen på kjøkkenet. Denne Tilda nissen laga eg i fjor. Kvart år før jul har klubben hatt i tradisjon å lage julepynt, som oftast har det vore noko i Tilda.11 kommentarer:

Gunhild, NO sa...

Hei, hei! Kikket litt nedover her og så mye fin Tildaproduksjon du har!! Er veldig glad i disse figurene selv. Ha en god dag!

Lena Bekkholt sa...

Så flink ddu er da :-)

Anita sa...

Kjempefint!!

Klem ANita

Flower Power sa...

Kjempenydelig Tildanisse!! Fineste nissen jeg har sett på lenge:) Du er flink du! Koselig med julelageklubb, tenker dere lager mye fint.
Kos deg videre med julepynting:))

BO sa...

Så skjønne nissefar! Flinke du er å laga julepynt. "Rudolfen" var jo knalltøff!

Lene sa...

morsomt reinsdyr nissen har :)
ser ut t å være litt av en luring :)

Anne-Berit sa...

Kjempefin nisse,med reinsdyr til og med.Du er så flink...

Ingrid sa...

Så flink du er til å lage Tilda-figurer! Jeg synes det er så koselige! Hjertene du har laget av kjøkkenhåndklær var jo også helskjønne - man får billig stoff på den måten ja! :)
Ha ei herlig adventshelg!

elin1976 sa...

Denne var utrolig flott. Denne har jeg letet etter. Vil ha en sånn kit som jeg kan holde på med men tror du ejg finner? Nix! Skal innom en kreativ butikk i dag så jeg krysser fingrene. Di er iallefall nydelig. Elsker disse reinsdyrene. Ha en fin lørdag og ei flott helg. Klem:O)

Trude sa...

Heisann,så fin den nissen din er, har en slik liggende jeg og...men kun i pakken, får bli til neste år.Håper du nyter førjulstiden.

silje sa...

Så fine figurer! Er så imponert over dere som klarer å lage så flotte ting:) Ha en fin helg videre! mange klemmer