søndag 16. desember 2007

3. søndag i advent.....

Ja, så er me allerede komt til 3. søndag i advent. Og eg kjenne at eg begynna å svetta litt av tanken på at da allerede er jul-afta neste mandag. Eg var veldig flink å starta med julepresanger allerede i oktober. Trudde også iår at eg skulle bli tidligt ferdig, og bare nyte førjuls-tida. Men nei.... Heldigvis er det søndags-åpent idag, så eg kan få tatt meg inn igjen.


8 kommentarer:

min sin lille tue sa...

Hei:)
Hm, merkelig fenomen det der altså.. Hadde planer om at alt skulle være ferdig i god tid jeg også, men det er visst igjen litt ennå. Men, det ordner seg nok i år også.
Ha en fin søndagskveld.

Lynetmor sa...

Hei, samme tanken her. Trodde jeg skulle bli tidlig ferdig,men neida. Men har handlet litt i dag, sånå er det bare 4 gaver igjen.
Ønsker deg en fin mandag.

Hulda sa...

Virkelig fin adventsake du har, likte så godt granpynten også. Her er så og si alle gavene i boks, godt det. :)

Cathrine sa...

Heisann! Tusler litt innom blogger for tiden,og dette var en korselig blogg.Gleder meg til jul nå,men må si denne julemnd har gått altfor fort. Men skal bli godt med masse god mat da :-) Ha en fortsatt fin kveld!
Klem

elin1976 sa...

Jo jeg kjenner igjen akkurat det der. he he
Har alltid vært ute i god tid og planlegger slik at jeg skal slippe stress men det blir alltid litt sånnt travelt i siste liten og jeg er ekspert til å kjøpe sånne gaver fra nisser, hunder og diverse andre smågaver fra sånne unødvendige som egentlig ikke er vits. he he
Tror ikke jeg mangler noen nå men jeg kom på at jeg må jo få i hus noen krise gaver i tilfelle naboen skulle dukke opp med noe på døra her. Da er det kipt å ikke ha noe å gi tilbake:O)

Emmeline sa...

Håper du er godt i rute når jeg skriver dette; da er det enda færre dager igjen. Jeg har sluttet å stresse med disse juleforberedelsene. Det er alltid noe jeg ikke rekker, men så kommer det heldigvis en jul til neste år også! Vi har litt av en jobb å gjøre hvis vi skal får vasket skikkelig grundig før jul for eksempel, men jeg håper at jeg klarer å holde skuldrene senket litt til! Nydelig adventsstake du viser på tredje søndag i advent!

MITT FARGERIKE sa...

Har vert på min første tur hos deg, det var ein fin førjulstur. Tek meg nok ein tur igjen snart.

Anonym sa...

情趣用品,情趣,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品