torsdag 6. desember 2007

Tilda mann og kone

Har bestemt meg for at i år skal eg pynte til jul tidligt, og ikkje på litle-julafta som eg pleier. Jula går jo så fort, og eg er aldri klar for å pakke vekk jule-pynten igjen. Den er jo nettopp komen fram tenker eg kvart år. Førjulstida er jo like koselig som sjølve jula synest eg. Idag har eg henta fram eit Tilda "kone og mann" par som eg sydde for 3 år sidan.

6 kommentarer:

Anita sa...

Tror jeg skal begynne å pynte litt ordentlig jeg også snart!! Vi reiser bort 4. juledag og skal være en uke! Så da er jo jula over når vi kommer hjem! JEg hadde tenkt å rydde bort mye før vi reiser! Fine nisser!!
Klem Anita

elin1976 sa...

Synes slike ting som man har sydd selv er kjekke å ta frem igjen år etter år....det er det jeg håper på nå når jeg sitter her å syr for harde livet.
Her blir det jul, litt etter litt. Nå magler bare julestrømper og juletre. Synes det er herlig å kunne kose seg i desember med både pynt og god mat. Ha ei flott helg. Masse klemmer fra Elin:O)

Lene sa...

for meg e selve jula tida FØR julaften... forberedelser, pynting, baking og kos. D e jula førr meg :o) treet ryk ut en av di første dagan i januar, hvis d får stå så lenge da.

ha en fin kveld.

Lene

9na sa...

Jeg tar også fram julepynten gradvis utover i des., koser meg mer med pynten da...

Anne-Berit sa...

Hei,så fine de var,mannen og dama du har laget.Har aldri prøvd meg på Tilda,men min svigerdatter Anita er en kløpper på dem,og det er jo jul snart,så *kanskje*....Ha ei fin førjulstid:)

Berit sa...

Så koselig blogg du har, og så mye fint du har laget.
Så skjønn "dukke" i nystrikket genser!
De gamle dukkene var et syn, så heldig du er som har arvet noe sånt.
Kos deg videre i adventstiden!