søndag 16. desember 2007

3. søndag i advent.....

Ja, så er me allerede komt til 3. søndag i advent. Og eg kjenne at eg begynna å svetta litt av tanken på at da allerede er jul-afta neste mandag. Eg var veldig flink å starta med julepresanger allerede i oktober. Trudde også iår at eg skulle bli tidligt ferdig, og bare nyte førjuls-tida. Men nei.... Heldigvis er det søndags-åpent idag, så eg kan få tatt meg inn igjen.


7 kommentarer:

min sin lille tue sa...

Hei:)
Hm, merkelig fenomen det der altså.. Hadde planer om at alt skulle være ferdig i god tid jeg også, men det er visst igjen litt ennå. Men, det ordner seg nok i år også.
Ha en fin søndagskveld.

Lynetmor sa...

Hei, samme tanken her. Trodde jeg skulle bli tidlig ferdig,men neida. Men har handlet litt i dag, sånå er det bare 4 gaver igjen.
Ønsker deg en fin mandag.

Hulda sa...

Virkelig fin adventsake du har, likte så godt granpynten også. Her er så og si alle gavene i boks, godt det. :)

Cathrine sa...

Heisann! Tusler litt innom blogger for tiden,og dette var en korselig blogg.Gleder meg til jul nå,men må si denne julemnd har gått altfor fort. Men skal bli godt med masse god mat da :-) Ha en fortsatt fin kveld!
Klem

elin1976 sa...

Jo jeg kjenner igjen akkurat det der. he he
Har alltid vært ute i god tid og planlegger slik at jeg skal slippe stress men det blir alltid litt sånnt travelt i siste liten og jeg er ekspert til å kjøpe sånne gaver fra nisser, hunder og diverse andre smågaver fra sånne unødvendige som egentlig ikke er vits. he he
Tror ikke jeg mangler noen nå men jeg kom på at jeg må jo få i hus noen krise gaver i tilfelle naboen skulle dukke opp med noe på døra her. Da er det kipt å ikke ha noe å gi tilbake:O)

Emmeline sa...

Håper du er godt i rute når jeg skriver dette; da er det enda færre dager igjen. Jeg har sluttet å stresse med disse juleforberedelsene. Det er alltid noe jeg ikke rekker, men så kommer det heldigvis en jul til neste år også! Vi har litt av en jobb å gjøre hvis vi skal får vasket skikkelig grundig før jul for eksempel, men jeg håper at jeg klarer å holde skuldrene senket litt til! Nydelig adventsstake du viser på tredje søndag i advent!

MITT FARGERIKE sa...

Har vert på min første tur hos deg, det var ein fin førjulstur. Tek meg nok ein tur igjen snart.