fredag 15. februar 2008

Fredag igjen....

Ja så var det fredag igjen. Skal sei veka går fort. Fredagen har eg fri fra jobb, så denne dagen koser eg og minste-jenta oss heime aleine. Idag var me tidlegt ute og handla. Tenkte me skulle heim å nyte den fine sola, men når me kom heim igjen kom òg skyene. Så me kosa oss inne istaden. Kjøpte meg 2 primula til å ha i kjøkkenvinduet. Har mangla blomster der etter at julestjernene blei kasta ut.Blei så frista av den fine framsida av bladet MAISON at eg bare måtte kjøpe det. Skikkelig påske og vårstemning. Håper innholdet inni og er like bra. Har aldri kjøpt dette bladet før. Glerder meg til ein rolig kveld med "Deal or No Deal", box Cola og Maison. God helg!

7 kommentarer:

elin1976 sa...

Det bladet skal jeg også ha. Jeg kjøper det titt og ofte og jeg er veldig fornøyd. Høres deilig ut med Cola. Det var det eneste jeg glemte å kjøpe på butikken i dag. Så akkurat nå for øyeblikket har jeg en Cola krise her.
I kjøleskapet står en hval flaske fra sist helg....altså Cola saft. Tror jeg står over jeg:O)

liven sa...

Ja det bladet er så fint. Har kjøpt det noen ganger!!
Fine blomster. Er så koselig med alle de fine blomstene som er nå!! Disse koster jo heldigvis ikke så mye heller. Og bra er det for jeg tar ganske fort knekken på de!!
Ha en fin helg:O)

silje sa...

Hei:) Tusen takk for kommentar og for tips om Danmark! Hvordan bodde dere når dere var der? Vi har nemlig ikke bestilt overnatting enda,og jeg har forstått at vi er litt sent ute.. Jeg har vært i Ebeltoft en gang,og der er det helt nydelig! Hvordan var Maison denne gangen? Synes det bladet er litt opp og ned.. Kan bli litt vel moderne for min smak. Men det så jo så vårlig og fint ut:) Ha en fortsatt god helg! Mange klemmer fra Silje.

LilleBlå sa...

ja, er det ikke rart så fort dagene flyr? Rekker knapt snu seg før ei ny helg står der...
Bladet ditt så skikkelig spennende ut - var det mye fint i det?
Og forresten - du har kjøpt deg noen flotte Primula! (det heter de egentlig skjønner du, petunia har vi i balkongkasser på sommeren her hos meg.)
Ha en feiende fin helg!

christinasinteriør sa...

Hei! Tusen takk for kommentaren! Så koselig at nye stikker innom meg! Linker deg på bloggen min jeg! Ha ei fin uke!!

Flower Power sa...

Herlig med vårblomster i karmen nå på denne tiden:)
Jeg ble også fristet til å kjøpe Maison....herlig påskestemning på omslaget:) Jeg har en betydelig bunke av dette bladet, men synes ikke alltid det er like bra. Er litt for mye moderne arkitektur noen ganger etter min smak, men det hender jo det er noe snaskens også da:)

Håper du har kost deg i helgen.
Ha en fin ny uke:)

Mamma Millan sa...

hellojs..härlig o vårig blogg du har!!!Kul att kika in!!

Go kväll Kram Millan!