tirsdag 26. februar 2008

Snart påske.....

Snart er det påske. Påsken er ei herlig tid som eg forbinner med SOL og utetid, enten i snøen eller til sjøen. Svigerfar min vant hytte på fjellet i påsken, så då går turen til fjells. Då stuar me 7 vaksne og 7 barn inn i ei hytte. Kjempekoselig.

Sist veke var eg på klubb, då vant eg desse to fine hønene. Me er 6 venninner som går i klubb ilag. Klubben har me hatt no i 14 år (herregud, kor gammal eg høyres ut) . Etter 14 år med sparing (betaler 100 kr. på kvar klubb) skal me endelig på klubbtur. Merkelig nok så har det ikkje passe før no. Me er nemlig midt i den produktive alderen, men om ein mnd. reiser me til BARCELONA. Den som venter på noko godt, ventar ikkje forgjeves heiter det visst.


10 kommentarer:

Flower Power sa...

Heisan, først ute her i dag jeg visst:) Herlige høner du har vunnet, og du så herlig det var å se de gule påskeliljene! Jeg lengter SKIKKELIG til sol og vår nå altså:) Høres deilig ut med hyttetur....

Ha en fin kveld:)

Emmeline sa...

Så kjekt innlegg...En ting er å vinne hytteopphold og dele med både små og store, så UTROLIG kjekt det høres ut.
Vi har jo en pitteliten hytte på Sørlandet, men på grunn av at det er sørlandet ( hehehehe) så kommer alltid mine søsken på besøk, med mann og mus for å si det sånn. I forfjor var vi femten(!) som bodde på 57 kvadrat...vi kastet ungene ut i telt om natten, og det var knallgøy!!
Ser du skal på tur med klubben, SÅ GØY!! Det bør man unne seg..og kose seg masse!! Flotte blomsterbilder og påskeinspirert pynt, det er jo bare tre uker igjen og så er det påske, Det skal bli DEILIG!! Du må kose deg resten av kvelden ( det er jo nesten natt nå så)

Anita sa...

Så koselige høner! Så heldige dere er da som får være med på hyttetur i påsken! Deilig å komme seg bort litt!
Også klubb tur da, Barcelona er visst veldig flott med masse shopping muligheter! Ha en kjempeflott helg!

minsten sa...

Hønene va jo koslige då!Imåro satse me på å reisa te Bergen, gi ein lyd om du skal ha noke på IKEA el noke anna, tenkte eg sku prøva å finna VillaCharme og mens me va der!
God Helg!

minsten sa...

Synes forresten disse var så artige,lurte litt på å kjøpa dei og ha med på fjellet så ongane kunne pusla med=)
http://www.pandurohobby.no/pan/IboxServlet?p=IXS790&OPT=GET&AID=495616

minsten sa...

Eg e no ganske sløv med bloggen eg og!du e jo flink du med bloggen din! skulle egentli handla om ida min,men så blei da te at da blei litt forskjelligt.
Såg forresten et gammalt piano som skulles gi vekk gratis, fekk so lyst på da...e jo et fint interiør! Huset va gammalt og fint,men kreve nok ein del vedlikehold.

silje-sin sa...

Så moro at du skal til Barcelona! Vi giftet oss der i 2oo5,og jeg falt helt pladask for byen. Skal absolutt tilbake dit! Ha en flott tur,og kos dere i påsken,hyttetur hørtes koselig ut:) klem fra silje.

Lynetmor sa...

Hei, så fine høner som du har vunnet :-)
Og så gøy med klubb tur. Ønsker deg en fin mandag.

LilleBlå sa...

Så utrolig koselig det hørtes ut med skikkelig familiepåske! Vi har forøkt å få det til vi også, men det har ikke klaffet helt 100% ennå..
Og påskeliljer er vakre, DET kan vi godt være enige om! *fnis*
Ha en super uke!

min sin lille tue sa...

Da er det på tide at det blir tur på dere ja:) Er i en sånn klubb selv, og vi er visst i den produktive alderen der også- så vet ikke når det blir tur på oss, men sosialt og moro er det å møtes.
Sånne løkplanter er veldig vår:) Jeg har gått og siklet på sånne perleblomster en stund, tror jeg må unne meg noen snart.